lørdag 1. september 2012

Melodi Grand Prix Junior-kveld

Her har vi kosa oss med MGP Junior ikveld. Vi hadde koselig besøk av ei niese til middag, og det kunne ikke være annet enn taco. Etter det fikk vi ettåringen i seng (ganske deilig innimellom, hehe), og satt frem fruktspyd og smågodt. Er det lørdag så er det lørdag!
 
 
Det var ikke mange av våre favoritter som havnet i superfinalen, men tvillingene Marcus og Martinus falt vi for, og stemmen vår gikk til dem. De var jo så søte og sjarmerende, og som de sa selv, som to dråper vann.
 
(Snart er det takk og farvel både til spisestuebord, -stoler og persienner. Nytt bord er bestilt, nye stoler er vi på jakt etter på loppemarkeder og andre plasser, og nye liftgardiner er kjøpt og levert hos svigermor for tilpasning. Gleder meg til det blir klart!!)
 
Ellers idag har jeg vært på joggetur og hatt med alle 4 barna på loppis mens min kjære var på fotballturnering med jobben. Det ble ikke med noen skatter hjem idag. Ikke lett med lillefrøken på armen og to storesøsken som barnevakt til en mammadalt av en ettåring, men godt å lufte seg litt allikevel. Prøver lykken igjen imorgen, for loppemarkedet er bare ett par minutters gange hjemmefra.
 

Nå er det straks natta her i heimen, Arian våkner gjerne før 6 om dagen, og vil helst stå opp med en gang. Da er det bare for mamma eller pappa å bli med, ennå så lyst en har til å ligge bare liiiiitt lenger under den gode og varme dyna...
 
God natt ♥
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar