lørdag 14. juli 2012

Hiv og hoi..


..snart er skatten vår. Denne sommeren gikk turen vår til dyreparken i Kristiansand, og vi hadde en utrolig fin tur. Vi overnattet i Abra Havn, den nye sjørøverbyen som ligger like ved siden av dyreparken, og FOR ett sted. Noe så gjennomført tror jeg aldri jeg har sett. Det var en utrolig fin plass, kjempe-barnevennlig med sjørøvere som lusket rundt hjørnene og trengte hjelp til flaggheisig, Den Sorte Dame som seilte inn i byen og vekket oss med sang og dans og moro, ildprøveplass med show hvor de trengte deltakere fra publikum og masse andre aktiviteter.


 Vi bodde i Skalkens rottesmug ;-)

Vi var relativt heldige med været også, strålende sol 2 av 3 dager, litt regn og overskyet den siste. Vi koste oss uansett med 4 tålmodige og utrolig flinke barn. Vi har sett på masse fine dyr, mating av dyrene i nordisk villmark, badet i badeland, spist god sjørøvermiddag og -frokost, sett Kaptein spist bolle hos bakeren i Kardemommeby, sett Kasper, Jesper, Jonathan og tante Sofie og klatret i tårnet til Tobias.

 -Bilder fra Abra Havn-

Merkelig nok er det alltid godt å komme hjem også, til egen seng og egne ting, selv om en vet at da venter både klesvask og støvsuging og alt annet som hører til når man er huseier. Nå i ferien blir sånt satt litt på vent, vi bruker heller tiden og koser oss med hverandre og den lille bylten vår. Rikke-mor har allerede blitt 1 måned, stor jente som gjerne gir oss ett lite smil ♥

Ett lite bilderas fra en uforglemmelig tur:









 Til sjørøverfrokost ble man transportert med Den Sorte Dame til restauranten. Min kjære skulle egentlig gå rundt på grunn av vogna, men det var så lite folk ombord at sjørøverne tilbød seg å løfte vogna ombord så alle fikk være med. Snakk om service!


Nå er alle barn lagt, og husmora her skal nyte stilleheten bittelitt før senga kaller.
Nyt sommerkvelden ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar